Informatie

Contracten zorgverzekeraars

Met onderstaande verzekeraars heb ik een contract afgesloten. Staat uw verzekeraar er niet bij, kijk dan op uw polis onder welke verzekeraar die valt. Bent u verzekerd bij CZ, dan wordt de zorg niet vergoed.

Tarieven

1. Behandeling

Voor behandeling in het kader van de zorgverzekeringswet hanteer ik de door de NZA vastgestelde tarieven.

2. No Show

Indien u niet op een afspraak kunt komen verzoek ik u minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij later afzeggen of bij het niet verschijnen zonder bericht breng ik u 50 euro per afspraak in rekening.

3. Overige activiteiten

Voor alle overige activiteiten (consulten bij de huisarts, zelfbetalers, onderlinge dienstverlening, activiteiten in de wijk etcetera) reken ik een uurtarief van 140 euro, tenzij vooraf anders afgesproken.

 

 

Klachten

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl.

Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.

Privacy

In verband met uw privacy maak ik voor e-mailwisseling gebruik van zorgmail.